Udklædningstøj

Mangler du ideer til fastelavn udklædning og er du bare løbet helt tør for inspiration og ideer til dit barns kostume. Så kan du læse videre her eller på mange af de andre sider her. For der er både ideer til købe udklædningstøj og hjemmelavede kostumer. Der er to tidspunkter, hvor der virkelig er brug for at være klar. Det er heldigvis hvert halve år – og ikke lige efter hinanden. Fastelavn er den meget alsidige og måske den nemmeste. Halloween er kun indenfor det uhyggelige og det lægger lidt en begrænsning på hvilke muligheder du har. Her kan du ikke bare tage et brandmands kostume eller en politi udklædning på. Her er der lagt op til uhygge med Dracula og vampyrerne og Gruella og hendes helvedeshunde.

Fastelavnsudklædning

Det er faktisk tit politi udklædning eller soldater udklædning der står højt hos drengene. Så kommer superkostumer. Der er nemlig rigtigt mange drenge der vil være Spiderman kostume, Ironman, Black Panther, Thor, Vision eller et andet Avengers udklædning udstyr. Hawkeye er også en af de seje superhelte. Der er også superskurke som Loke, Thanos eller nu Jokeren – selvom han ikke er fra Marvel Universe. Han er fra DC hvor også Batman, Superman, The Flash og Green Lantern er fra. Her er også populære superhelte dragter for piger. Du finder Wonder Woman, Scarlet Witch, Ms. Marvel og Scarlet Johansens Black Widow kostume.

De traditionelle udklædningsdele

Der er også bare prinsesse udklædning elledet nemme og enkle brandmands kostume. Du tryller også hurtigt en ninja udklædning frem eller et par lagner der kan blive til en spøgelses udklædning. Det hele starter her på siden hvor du finder ny inspiration og ser på alle de muligheder der er for en ny og spændende udklædning. Her er til voksne og børn. For uanset om udklædningen er en maske eller et fuldt udstyrsstykke så skal der være fest og sjov ved fastelavn, halloween, temafesten eller maskeballet.

Tidligere artikelFastelavns udklædning
Næste artikelHalloween kostumer

Seneste indslag