Kostumer til voksne

Der er mange fester, hvor du skal bruge kostumer til voksne. Det er som regel de sjoveste fester, når du får lov til at slå dig løs i udklædt tilstand. Der sker noget når du får et kostume på og kan få lov til at leve dig ind i en fantasiverden. Du bliver en anden og det er på mange måder en sjov måde at miste sine hæmninger på – og slå sig løs.

Der er maskebal, hvor du skal bruge spraglet og stilet tøj og en flot extravagant maske. Her finder du de flotte kostumer til kvinder, hvor lange kjoler og rober og stiletter, går side om side med de flotte kostumer til mænd. For mændene er det dog det mere enkle. Så de må finde andre udklædningsfester, hvis de skal klædes ordentligt ud. Det kan være udklædning til dyre tema eller en dragqueen fest – hvor du virkelig kan finde din indre kvinde frem.

I det hele taget er kostumer til voksne en sjov verden at træde ind i. Den er spændende at gå på opdagelse og spejle sig i nye sider af sig selv.

Til julebal – til julebal i nisseland

“Sikke mange klokken slår”, synger Lille Per. Men et rigtigt julebal uden børn kan godt blive underholdende. Julemandskostumet er en af de sjoveste udklædningsfester. Det er nemt at skaffe kostumet og alle har en idé om hvordan julemanden skal være. Der kan også laves mange sjove aktiviteter og det er et helt anderledes tema. Der kan køres hjemmebygget kane – der kan laves med to stole, en sækkevogn eller en “hund” på hjul, noget reb og to personer med rød næse og gevir. Du kan pimpe kane-løb op med promillebriller, som forvrænger synet og gør enhver aktivitet lidt sjovere. de kan lejes billigt her.

Det er kun fantasien der sætter grænser – og måske pengepungen. For kostumefester er en af de lidt dyrere fester at afholde.

Seneste indslag