Halloween kostumer

Den største amerikansk importerede tradition må være Halloween. Det er også lidt af et udstyrsstykke, men du kan komme langt ved at læse videre og få din egen tjekliste over halloween kostumer og ikke mindst sikre dig at du og dine børn kommer levende igennem endnu en Halloween. Du kan købe dig ud af det meste i legetøjsbutikker og supermarkeder bugner af gode tilbud. Samtidig kan du komme rigtigt langt på den blå avis.

Det store overblik

Men først skal du have et overblik over de vigtigste ting til årets u-hyggeligste dag.

Halloweenkostumer – der skal bare være vampyrer, hekse, trolde, græskar, troldmænd, dæmoner og mumier. Der er masser af mulighed for halloween udklædning. Det er lige meget om det skal have halloween kostume dame tøj eller i det hele taget halloween kostume voksen. For dette er en uhyggelig fest for børn i alle aldre. Det er godt at gå forrest – især når der køres slik eller ballade.

Halloweenpynt – masser af store græskar med lys i, små der er fint skåret, teaterblod, terpentiner okkulte ting og afskårne kropsdele, kister, flagermus og knogler

Halloweenmad – Der er masser af muligheder, men hvis du skal have to enkle forslag må det være gennemkogte sprukne pølser i brød og masser af ketchup, som du kan kalde afskårne fingre. Det er spaghetti med bov og fløde, som du kalder hjernemasse med klumper i. Græskarsuppe og ikke mindst kager der pyntes drabeligt med glasur og rød syltetøj.

En udflugt i natten

Tag dit fineste og flotteste Halloween tøj på. Tag børnene under armen eller børnene tage din arm med på tur – alene. Mulighederne er mange på årets uhyggeligste dag. Den kan fejres med tivoli Halloween. Det er en utrolig flot oplevelse og se alle de uhyggelige dekorationer og blive skræmt fra vid og sans.

Tidligere artikelUdklædningstøj
Næste artikel80er udklædning

Seneste indslag