Fastelavns udklædning

Fastelavn

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg lave. Der er mange opskrifter på en vellykket fastelavnsfest og lige så mange til en god fastelavns udklædning.

Det vrimler med invitationer til de årlige fastelavnsfester. Der er vuggestuen, børnehaven, skolen, fritidshjemmet og vejen der alle inviterer til at slå katten af tønden og kåre kattekonge og kattedronning og naturligvis den bedste fastelavns udklædning. Her kan i virklig gøre noget ud af det. Hvor kåringen af kattekonge og -dronning er lidt tilfældig, så er det årets udklædning et udtryk for at du har gjort noget ud af det.

Den fedeste fastelavnsfest

Et godt fastelavnskostume er ikke altid det populære eller det dyreste i butikken. Det er det originale og finurlige. Er du udklædt som trafiklys, mælkebøtte, en humlebi eller en sumobryder, så er chancen for at vinde bedste udklædning bare lidt større. For det er her et spørgsmål om du har gjort noget ud af det. Mange kan også lide et Charlie Chaplin kostume eller et klovnekostume. Bare det ikke er et Killerkclown kostume. Så er det eneste du vinder frygt og gråd og en tur hjem alene med mor og far. Fastelavnstøj skal helst være festligt. Så kan du gemme de uhyggelige til Halloween eller bare en uhyggelig pyjamasfest

Udklædning er både for børn og voksne

Det er børn i alle aldre der går op i fastelavn udklædning. Du kan derfor få fastelavnskostume baby, som er nuttet og de mere avancerede fastelavnskostume voksen, der måske mere er underforstået. Du kan tage en grå paryk på og være hr. Grå – og så sige det på engelsk. Mr. Grey lyder bare mere eksotisk til en grå eminence. Skulle du løbe tør for inspiration så læs mere om udklædning her.

Tidligere artikelIndslag til konfirmation
Næste artikelUdklædningstøj

Seneste indslag