Køb aktier for din opsparing

Hvis du leder efter en aktie at investerer nogle penge i, så har vi lavet et lille skriv om alibaba aktier her i indlægget. Vi giver vores synpunkt hvorfor alibab aktien kan være en god investering, det er dog vigtigt du træffer din beslutning ud fra din strategi, men også hvad du selv føler er rigtigt for dig og dine penge.

En god ide at gøre inden du køber aktier i en virksomhed, er at læse op på virksomheden og vi anbefaler faktisk at du kun investerer i virksomheder som du kender. Hvis du ikke kender til alibaba, så er det altså en kæmpe internetforretning, som er blevet grundlagt i Kina. De sælger alt mellem himmel og jord på deres hjemmeside og leverer til det meste af hele verden fra Kina.

Deres forretning blev startet i 1999 i Kina af en mand der hedder Jack Ma og man må bare tage hatten af for den forretning han har bygget op. De er nemlig i dag en af verdens største forretning og de har altså 215.462 ansatte det er derfor en kæmpe forretning. Deres forretning er i dag værdiansat til 853,1 milliader dollars.

Alibaba er en virksomhed som ikke udbetaler udbytte til deres aktionærer og det er der faktisk mange udenlandske virksomheder som ikke gør. Du har derfor kun mulighed for at tjene penge på dine aktier, når du vælger at sælge dem.

Alt i alt så er alibaba aktien en meget spændende case, som jeg selv følger nøje og som jeg også selv har investeret i. Det bliver spændende at følge dem om de kan blive ved med at vækste og være markedsførende i mange lande. Som med andre virksomheder har de også nogle udfordringer som de skal have løst, for at kunne blive ved med at vækste, men mon ikke deres kompetente medarbejder nok skal klare den byrde.

Jeg håber du blev lidt klogere på alibaba aktien efter dette indlæg, ellers er du meget velkommen til at læse mere om udenlandske og danske aktier på aktierdk.dk.

Tidligere artikelPrag Garderobe M. Spejl
Næste artikelTest af de bedste senge

Seneste indslag