Billige hjemmelavede kostumer

Hvis der er noget der er oppe i tiden, så er det genbrug og her på siden handler det om billige hjemmelavede kostumer. Det er også en miljørigtig og spændende tanke, at lave sine egne billige kostumer. Det er også dejligere og sjovere med et originalt kostume, end et færdigkøbt.

Selvom der er kommet mange muligheder for at købe meget forskellige kostumer. Især prinsesser er meget varieret og du kan sagtens finde Elsa kostume, Anna kostume og alle Disney prinsesse kostumer op til fastelavn i de fleste dagligvarebutikker og naturligvis legetøjsbutikker. Men det unikke er billigere og ofte det du lægger mærke til.

Hjemmelavede kostumer til piger

Der er mange muligheder for at lave hjemmelavede kostumer til piger. Det kræver ofte bare noget aflagt tøj, lidt nål og tråd og en saks (til tøj). Ofte kan du til piger tænke i drengetøj, da det allerede her vil være en form for udklædning.

  • Tjener/fin herre – her kræver det ikke andet end sorte bukser, hvid skjorte, lidt teatermaling til mustache
  • Prinsesse – aflagt kjole i enkel farve, smykker, krone og scepter, enkle sko
  • Kineser/asiat – kimino, lidt hvid teater maling rørt meget op med vand, Håret sat op, kinasutsko
  • Kat/kattedyr – sort heldragt/aflagt pyjamas, stofhale i samme farve, teatermaling

Kostumer til drenge

Det er virkelig nemt med hjemmelavede kostumer til drenge. Dels fordi du ofte undgår teatermaling, smykker og nål og tråd. Der er dog det oplagte valg for drenge, at komme som pige. Så der undgår du ikke kjolen. Men fordelen i forhold til prinsessekostumer er, at det ikke bliver et udstyrsstykke. Der er kjolen og lidt make up nok i sig selv.

  • Håndværker – kedeldragt eller engangsdragt og bælte til masser af legeværktøj
  • Samurai – sort engangsdragt, rødt bælte og sort elefant hue. Her kan I også lave sværd med gaffa og skum
  • Læge – kittel, lille lommelygte, træpind og lege stetoskop

Det er i det hele taget utroligt nemt at lave sit eget kostume og det er kun fantasien der sætter grænser.

Udklædningskostume til voksne

Skal du lave et hjemmelavet kostume voksen. Så er det også nemt. Faktisk er alle ovenstående ideer mulige. Det er en nem måde at slippe udenom et dyrt indkøb af voksenkostume, der kun bliver brugt en gang. Det er for eksempel at lave en butler udklædning eller detektiv a la Colombo eller Sherlock Holmes. Så du behøver ikke kaste dig ud i de store udstyrstykker for at lave et hjemmelavet kostume til voksne.

Tidligere artikel80er udklædning
Næste artikelKostumer til voksne

Seneste indslag