Skattejagt for voksne

Alle kender skattejagt for børn, men kender du skattejagt for voksne. Det kunne være et af de unikke indslag til netop din fest. For der er ikke mange der kaster sig ud i en større planlægning som netop en skattejagt i København kræver. Men hvis du skulle have lyst, så er en skattejagt for voksne i København noget af det sjoveste at planlægge. Det kræver blot et kort (google maps), en masse seværdigheder og nogle smartphones og så er I i gang.

De bedste ideer til skattejagt

Det er klart at hvis det virkelig skal være en sjov , så skal det hverken være for kort – eller for langt. Men længden kan strækkes, hvis der undervejs i skattejagten er indlagt nogle pitstop. Det kan være en af posterne med smagning/gætning af typer af øl eller vin. Det kan være smagsprøver og blindsmagning eller bare mindre udfordringer som at spise larver, som vi kender det fra Robinson. Larverne behøver jo ikke være levende. Du skal have nogle hold og nogle poster. Det kan være godt med hold af fire og fem, da der hygges undervejs. Så skal de have mobil og så er en af de bedste måder at gøre det på ligesom et stjerneløb. Det vil sige at dem der kører skattejagten er i midten og så bliver holdene sendt ud på posterne hvor der er en opgave der skal løses. Med brugen af mobiler er der virkelig mange muligheder. Det kan være at løse gåder på en bestemt lokation, tage billeder af løsning og sende dem på mobilen og så få næste post. Det kræver at “kommandocentralen” har helt styr på hold og poster. Med brugen af smartphones kan der både laves enkle puslespil eller ting der skal samles, da løsningen nemt kan sendes og holdet kan følge med i sine point.

De sjoveste steder i byen

Det er sjovt at komme rundt og opleve den by man tror man kender så godt på helt nye måder. Der er naturligvis de mest historiske dele i indre by. Her løber du ikke tør for poster foreløbig og der er masser af centrale steder, hvor du kan styre slagets gang. Så kan du bevæge dig over i brokvartererne, hvor Vesterbro kan byde på alt fra Istedgades glæder til Westends sorger. Det er som om intet rigtigt kan lykkedes der – heller ikke et madmarked. Det kan også være “hvad lå der her”? Der er Vesterbro en perle, for hvem ved hvor scientologi lå eller den gamle Saga biograf. Jo Vesterbro har masser af historie. Nørrrebro byder også sjove muligheder. Her er det oplagt med etniske indslag som scharwarma spisning eller kebabs. Der er også Assistentens Kirkegård og der ligger Jagtvej 69. Så du løber ikke tør for inspiration der. Østerbro har hele Østerbrogade op til Svanemøllen med Parken undervejs. Der er Park Bio og et hav af sjove – og stilede cafeer. Samtidig er det nye Nordhavn og papirøen også en oplagt mulighed for at få øjnene op for nye sider af København.

Seneste indslag