Temafest – En anderledes fest

Det er nogle gange svært at lave en temafest for der er mange muligheder – og du vil helt sikkert gerne have en unik og en anderledes fest. Altså en alternativ temafest som dine gæster vil huske. Der er perioder hvor temafester er populære og så er tidspunkter, hvor man bare gerne vil sætte sig om et bord og nyde selskabet som det er. Så skal det være en temafest er det spændende og sjovt at tænke i anderledes temafester.

Inspiration til anderledes temafester

En god planlægning er halvdelen af festen af alene, så det gælder om at være i god tid, når du skal planlægge og gøre klar til anderledes temafester. En god temafest skal have gæsterne i centrum. Det er dem der skal være aktive og vises frem. Det er selve dit mindset. Hvordan får du dem til at shine?
Det betyder, at det ikke er nok, at de kommer i et flot kostume eller udklædt, men du som vært for dem iscenesat.

Det svære valg til din temafest

Det er mange valg du skal tage til din temafest. For skal det være en anderledes temafest, så skal der tænkes ud af boksen. Men der er et par ting der ikke skal være anderledes. Der skal være aktiviteter eller en ramme. Det skal føles naturligt og – selvom det er iscenesat, så skal det føles naturligt. Det er både en udfordring, men du kan trøste dig med at det oftest er endnu sjovere at planlægge festen end at holde den.

De mange muligheder til temafesten

Hvor det før har været sjovt med udklædning til 60er,, 70er og 80er fest – så kan det være spændende at tænke ud af boksen. Når du har et udklædnings tema skal du især tænke på om gæsterne synes det er indenfor og samtidig lige til grænsen. Derfor kan et spændende alternativ være det klassiske maskebal. Her er bred mulighed at komme i passende tøj. Samtidig er mulighed for at være og vise andre sider af sig selv. Ved et givent tidspunkt falder maskerne og festen kan gå videre.

Anderledes aktiviteter til din temafest

Du kan se på de mange muligheder, der er for at lave en anderledes temafest. Du kan nemlig tænke i aktiviteter. Her kan det være at leje en til at lave et kor og få folk til at synge en til flere sange flerstemnigt. At få folk til at synge i kor er virkelig noget, der samler samtidig med at det flytter gæsternes grænser. At leje en til at køre dele af festen om en aktivitet giver også dig de rolige stunder til at nyde din egen fest og have overblikket på en rolig måde. Du kan leje folk til sang, sport, spil og alt muligt andet.

Tilbehør til din temafest

Det er en god ide at have en overskrift. Det kan være “kom i stødet” og så have stødbånd, som du kender fra Natholdet klar. Her kan i så konkurrere på stort set alt fra Tegn og gæt til læg en make up. For strømbånd spicer enhver aktivitet op. Men der er også andet udstyr der kan lejes som casinoborde og jetoner, brætspil og måske en lidt mere vovet croquis-aften. Men husk at kende dine gæsters grænser – og at det aldrig må være for langt over. Du kan også have banko tema, som vil lægge folks forventninger til aftenen et helt andet sted – og så have bankoplader klar og en pose til at trække numre. Så for hver gang at har et nummer på pladen er der en sjov opgave. Det kan være et holde en skåltale, en festtale eller oprydning eller klargøring af en ret.

Seneste indslag