Sjove idéer til temafesten

Er det dig som står med ansvaret for at afholde den årlige personalefest, den næste nytårsfest eller en fødselsdagsfest for vennerne, men det er lidt svært at komme på en fed idé til, hvilket tema festen skal have. For uanset hvad, så er temafester nogle af de absolut sjoveste, du kan være med til, da både udklædning, pynt og matchende drinks skaber en fantastisk atmosfære, som der vil blive snakket om på arbejdspladsen eller blandt vennerne i lang tid bagefter.

Dog kan det være en udfordring lige at komme på den gode idé, og derfor vil vi gerne komme med nogle sjove og festlige forslag til din næste fest.

Er du på udkig efter festlige glas, sjove dispensere eller generelt udstyr til cocktails og til temafesten, så kan du finde et kæmpe udvalg af udstyr til festen her: https://barlife.dk/.

Hawaiitema – en vaskeægte festklassiker

Den første temafest vi vil foreslå til dig, er en sand favorit. Du har garanteret hørt om eller endda selv været med til en fest, hvor temaet var Hawaiitema. Eksotiske farver og cocktails er i fokus ved dette tema, hvor pigerne danser rundt i hulaskørter og blomsterkranse i håret, mens drengene er iført badeshorts og hawaiiskjorter. De sydlige himmelstrøg giver også rig anledning til at drikke festlige og farverige drinks af kokosnødder, hvor der bestemt ikke er sparret på pynten. En hawaiifest sætter gang i festlighederne lige fra start, og derfor bliver dette tema ved med at være en af de absolut favorittemaer, når der skal holdes fest.

Gangstere, kabaret & burlesk

Måske du allerede har gættet det, men fra de eksotiske og afslappede omgivelser skal vi et smut tilbage i tiden. Årtiet vi er havnet i hedder 1920’erne, som i temafestens kredse er kendt som piger i farverige og elegante kjoler og fjerboaer i håret og mænd i stribede jakkesæt med gentlemanhatten på hovedet.

Gangstere, mafia, kunst og kultur udspringer fra dette tema og selvom det til dels kan lyde temmelig vildt og ekspressionistisk, så er det også et årti og et tema, som er præget af gentlemankulturen, at der holdes på formerne og danner rammerne for en ekstravagance og klasse, som man skal lede længe efter for at finde tilsvarende.

En temafest med udgangspunkt i 1920’erne vil uden tvivl føre til en magisk aften, og dine gæster vil lade sig rive med af stemningen, som tager deltagerne med på en rejse 100 år tilbage i tiden.

Diskofest

Vi springer 50 år frem i tiden, hvor 1970’erne bar præg af svedige diskomoves, store afroer og trompetbukser. Med et 70’er tema er du garanteret et brag af en fest, hvor det nok vil være en god idé at gøre plads til et stort dansegulv. For når først Bee Gees rammer grammofonen, så vil alle festens gæster med garanti søge herud.

Det fede ved et 70’er tema er bl.a. at kostumerne for både mændene og kvinderne er lige pompøse. Det skaber en fed dynamik og giver anledning til gode grin, for gæsterne vil uden tvivl gå all-in på udklædningen.

70’erne gøre det tilladt at skeje sig en smule ud, hvilket kan være tiltrængt i en travl hverdag, og derfor kan vi varmt anbefale dig en diskofest.

Med disse 3 bud på en fed temafest, håber vi, at du har fundet inspiration til den næste fest, som du skal holde.

Rigtig god fest!            

Seneste indslag