Inspiration til festlokaler & selskabslokaler

Det er ikke nemt at finde god inspiration til festlokaler og selskabslokaler. I det hele kan det i perioder med dåb og konfirmationer i april, maj og september, hvor alle samtidig gerne vil giftes være svært at finde gode festlokaler. Så kan du bruge alt for meget energi på bare at finde et sted at holde jeres fest. For det er ikke nemt at finde gode selskabslokaler. Særligt ikke i de store byer som København og Århus, hvor der er få festlokaler og ufatteligt mange events, arrangementer og fester.

Jagten på gode selskabslokaler

Men der er mange muligheder alligevel. Først og fremmest er det til børn oplagt at spørge på sin skole eller fritidshjem. Her er der rent faktisk ofte en mulighed. Dernæst er der de lokale beboerforeninger og så kan du gå videre til de mere officielle og kommercielle muligheder. Men de er ofte meget meget dyrere. Der er også de lokale sports- og idrætklubber, som har et klubhus. Til sidst er der nogen der køber sig ind på en s-togs station og bruger de nedlagte lokaler til festlokale. De er ofte ret billige som det er set på for eksempel Åmarkens Station i København.

Pynt til festlokaler

Når først festlokalet er booket skal det pyntes. Allerede her kan du godt alliere dig med nogle venner eller familie. For det kan hurtigt blive omfattende. Indkøbslister og selve indkøb er hurtigt en halv dag. Så skal der pyntes op bagefter, så er den dag gået.

Du kommer langt med enkle midler. Er det en middag er det godt med stilfulde servietter i enkle farver som du kan folde. Så kan du supplere med enkle stofduge, der ser ud at lidt mere end de billige i papir. Stofdug kan også bruges til at dække det af som ikke skal ses i et lånt lokale. Så er der det ekstra pynt. Det er klart at der til fester som børnefødselsdage og skoleafslutning og gymnasiefester godt kan suppleres med balloner. Terpentiner og glimmer er også godt sammen med en god lyssætning.

Levende lys og blomster til selskabslokalet

Det er dejligt at kunne supplere med kulørte lys. Det giver en speciel stemning med lys. Du kan også arbejde med stearinlys som giver et flot og levende præg. Derudover er det flot at supplere op med blomster i vaser eller spredt dekorativt på bordet. Her kan andet også komme i spil, som årstidens blade eller grene. Det kan være særdeles dekorativt.

Seneste indslag