Sjov quiz til festen

Hvis du slet ikke kan finde på noget til din fest så er en sjov quiz til festen noget som altid virker. Alle kan lide det og du bliver populær fordi du har gidet at gøre en ekstra indsats for at lave et godt indslag. Quiz er altid et populært indslag og der er masser ad muligheder for at lave selskabslege ud af det. Samtidig kan du både have det digitalt – som en kahoot – eller bare på papir. Det kræver kun den ekstra indsats og så være sikker på du har de rigtige ting. Husk altid at have en generalprøve på din quiz. Det er nemlig her du opdager at der er noget du har glemt at tænke på.

Den voksne quiz

Der er et slaraffenland af muligheder, når det kommer til quiz for voksne. Det er klart at musikquiz er særdeles populært, da alle med en smartphone, bluetoothhøjtaler og en playliste hurtigt har alt udstyret til det på en nem måde. Men pas på og husk at musikquiz´er godt kan tage lang tid at lave – især hvis det skal være en god oplevelse for alle. Så er der filmquiz – som også er noget alle kan relatere til. Her finder du masser af inspiration på nettet – og du kan også følge med her på siden, hvor der løbende kommer inspiration til alle former for festlige indslag – og naturligvis også quiz til voksne og quiz til børn

Hvilke typer quiz er gode til fest

Hvilke typer quiz er sjov til fest Det er faktisk et slaraffenland af muligheder når det kommer til. hvilke type quiz, der er gode. For det handler meget om hvilken type fest du er til. Hvad du gerne vil underholde gæsterne med og hvordan du vil sætte dem i centrum. Hvis du gerne vil fange bredt er filmquiz meget populært. Men lav en blanding af lette og svære – og kom også godt rundt i genrerne. Der er action og romantik, serier, science fiction, krimi, film noir og alt muligt – hvis du vil have inspiration kan du bare se på netflix. Du kan også quizze på instruktører, oscaraften og cannes. Der er også gamle danske film, hvor du kan finde inspiration her. Så er der videnskabsquiz for de mere nørdede eller du kan dreje det over i populær videnskab. Der er forfatterquiz og litteraturquiz – som også kan fange mange. Derudover kan du lave mixe det lidt op og vittighedsquiz, hvor man skal gætte en pointe eller punch line. Noget af det meget populære i selskaber er politiske quiz, fordi det giver anledning til snak og debat efterfølgende.

Seneste indslag