Gamer bord: Find det rette gamer bord til dig

Du er sikkert ikke den eneste, der har stået med det dilemma at vælge et gamerbord. Det kan nemlig være svært at finde det rette – udstyret med funktioner som højdejustering, musemåtte-overflade og plads til kabler og skærmarme. Dog eksisterer der et utal af modeller, og det kan derfor være en ren jungle at finde noget man vil have. I denne artikel vil vi hjælpe dig lidt på vej.

Hvilken type er du?

Når man skal vælge et gamerbord, er det vigtigste at finde ud af, hvilken type spiller man er. Er man typen, der foretrækker at sidde ned under hele spiloplevelsen? Eller kan du lide at bevæge dig rundt og have flere rum i dit spillested? Når du har fundet ud af det, kan du gå videre og finde det gamerbord, der passer til netop dine behov.

Vælg et bord med flere funktioner

Er du mere den bevægelige type? Så skal du gå efter et gamerbord med flere funktioner – fx mulighed for at placere det i seks forskellige stillinger. På den måde bliver spillet langt mere dynamisk og udfordrende.

Musemåtten er også et vigtigt element, når man vælger sit gamerbord. Det er derfor en god idé at finde en model, som har en overflade i gummi eller plastik. På den måde undgår du, at musen glider hen over bordpladen – hvilket kan have store konsekvenser for din spiloplevelse.

Seneste indslag