Kom af med din gæld og få råd til at afholde den næste store fest!

At stå med gæld til halsen, forhindrer en i foretage mange spontane beslutninger og købe sig til sjove fornøjelser. Det sætter en stopper for mange ting i livet, hvorfor der kan være lange fremtidsudsigter til afholdelsen af den næste fest. Et samlelån kan hjælpe dig med at komme af med dit dyre lån, og således gå en lysere og festligere tid i møde. Læs med her.  

Et samlelån er for dig som er havnet i en gældslænke, og gennem årenes løb har optaget flere lån end du kan skabe overblik over. Det er for dig, som månedligt afdrager store summer penge på renter og renteomkostninger, og som er træt af ikke at have den samme frihed i hverdagen.  

Et samlelån giver større rådighedsbeløb 

Når man foretager et kviklån hvor låneudbyderes løber en risiko ved at udstede penge, medfølger der også oftest langt højere renter. Renter som er sværere at tilbagebetale på den pågældende dato, og derfor medfører at man foretager et nyt lån. En ond spiral som hvirvler en ind i et sandt mareridt der sjældent er svært at komme ud af. Med et samlelån kan man samle alle sine mindre lån ét og samme sted, og således opnå en bedre rente. 

Et samlelån giver dig som bruger mulighed for at skabe et stort lån frem for flere små, og derved kan man reducere den samlede rentesats. Dette giver anledning til, at man vil opnå et større rådighedsbeløb og således hurtigere vil kunne afbetale på sin gæld. Du kan læse meget mere om samlelån her.   

Du er ikke den eneste 

Det er aldrig sjovt at sidde alene, og føle sig som den eneste med gæld til halsen. Du er dog ikke alene. Blot i 2017 havde kviklånsselskaberne lånt danskerne 822 millioner kroner. Internettets indtog har aldrig gjort det nemmere at låne penge, og der findes i dag flere tusinde udbydere på markedet.  

Dette gør det også sværere for folk at afholde sig fra de fristende tilbud, hvorfor folk allerede i en tidlig alder begynder at optage lån. Mange er dog ikke klar over de mange konsekvenser det medfølger at optage et lån, hvorfor de inden at have set sig om, også havner under den onde gældslænke. 

Ønsker man at optage et lån, er det i givent fald vigtigt at man har læst grundigt op på betingelserne forinden. Yderligere er det en god ide at lægge et budget så man derved har et overblik over sin økonomi. Det er vigtigt at man kan afbetale sin gæld tilbage på den forfaldne dato, da renterne og de øvrige renteomkostninger ellers hurtigt vil løbe op.  

Sådan styrer du din gæld 

Lige så snart du begynder at afdrage på din gæld er du allerede godt på vej i processen om at blive gældfri. Derudover kan du fremadrettet implementere en række tiltag som derved vil give dig mulighed for at skabe en sund økonomi så der bliver plads til flere festlige anledninger. Dette gælder bl.a. at stoppe med at låne penge og i stedet påbegynde en opsparing. 

Seneste indslag