Dating kæreste til festen

Hvis I er mange med til festen og I ikke kender hinanden særlig godt, så er en god icebreaker en af klassiske selskabslege – lyndating. Det kræver at borde kan stilles lidt frem og tilbage og at der ikke er dækket op til mad – men til rotation og samtale to og to.

Lav en lang bordrække og lad mændene sidde på den ene side og pigerne på den anden. Find stopuret frem og sæt det til 2 minutter. Hver gang det bipper så skal der roteres. Hvis stemningen skal peppes lidt op kan du søge inspiration til hvilke emner der kan tale om på de klassiske dating sider og måske en liste over emner, der skal tales om. Men som regel findes der hurtigt inspiration til emner.

Der kommer hurtigt gang i samtalen

Dating samtale

Det er lidt af en kunst, at holde en samtale i gang. Især hvis rammen er 2 minutter. Man kan sige at på et diskotek, med høj musik snakker man faktisk mindre end 2 minutter! Men du tænker sikker “hvad skal sige på min date”? Som mand er det første trick at lytte – og spørge. Det næste er at spørge interesseret ind. Holde øjenkontakt og opmærksom. Det er bedst hvis du holder dig til det og rent faktisk er nysgerrig. Der er mange der holder sig til de små tricks og aflæser sin date. Er hun interesseret og flirtende eller er hun et andet sted. Men det duer ikke – dating er en indre proces og du er din værste modstander. For kvinder er det lidt anderledes.

Dating mænd med manerer

Der er ikke mange mænd med manerer i klassisk forstand. Det er ofte lidt for meget fart på. Så hvis du som kvinde er tiltrukket, så er to minutter rigeligt til at gøre ham interesseret til en start. De fleste mænd har læst om de signaler kvinder gør. Problemet er at kvinde som oftest ønsker tankelæsere – eller at det ikke skal være for nemt. De vil gerne teste i stedet for at være åbne. Igen er man sin egen værste fjende.

Et par vanvittige overdrivelser skal lige skylles ned

Dating uden bekymring

Men til festen skal du bare lege med. Står du som arrangør kan du lave en god ramme, hvor du inspirerer til at det jo er en leg og man kan lyve lige så tosset man vil. Det er lidt sjovere at være jægerpilot eller leder af presseafdelingen hos Venstre end skolelærer eller kassemedarbejder i IRMA. Så udover at lyve om jobbet så kan din baggrund også shines lidt op. Et par år i Afghanistan kombineret med en farverig baggrund på Jagtvej 69 i ungdomshuset pifter ethvert image op. Så kan du altid rette lidt op på eventuelle historier senere. Powerdating må gerne være overdrevet og farverig.

Seneste indslag