Slap af med recovery boots, når du har danset igennem

Der er ikke noget som en god fest, hvor dansegulvet bliver fyldt op sidst på aftenen, og man danser til langt ud på natten. Det er skønt at feste med vennerne og give den gas. Måske har man fået lidt rigeligt inden for vesten, så man ikke mærker trætheden i benene. Man danser bare lykkeligt rundt, og mærker først følgerne dagen derpå. Sådan skal det være med fester, bare stemningen er god. Og de ømme ben kan dulmes dagen efter med god kompressionsterapi. 

Hvis man elsker at danse, men har tendens til ømme ben, så kan et par recovery boots give lindring. Med kompressionsterapi kan de hjælpe med at hele beskadiget væv, forårsaget af kraftig fysisk aktivitet. Mange elitesportsudøvere bruger recovery boots til at genopbygge ødelagt væv efter hård træning. Et par recovery boots er en slags bukser eller støvler, som man kan tage på de ømme ben. De virker ved at massere, ved hjælp af kompression, således at man får en slags terapi i benene. 

Slap af med recovery boots 

Disse støvler er ikke svære at bruge. Der følger vejledning med, så man kan let læse sig til, hvilken form for terapi man har brug for. Man kan bruge dem, hvis man har gigt eller bare er træt i bennene. Man kan også bruge dem, hvis man har trænet hårdt. Ved hård træning bliver vævet i musklerne let ødelagt og skal genskabes, inden man kaster sig ud i nye strabadser. Her er recovery boots fantastiske. 

Køb recovery boots på nettet 

Hos nysport.dk kan du finde et bredt udvalg af disse støvler. Både til begyndere og øvede, og i flere forskellige klasser. De er lette at bruge og gode at slappe af med, også efter en fest med masser af dans. 

Seneste indslag