En sjov dag med vennerne

Der er mange måder at lave fest på. Grill og hygge med rødvin i haven, low-key øl og bare hygge. Men hvorfor blive i det små¨efter en tid med isolation og Covid-19 i luften. Det er nu der skal festes igennem og den skal have hele armen. Men husk mundbind og sprit. Hospitalsleg – Det er en temafest der vil noget.

Der er masser af muligheder, når det kommer til temafest for der er stor erfaring efterhånden – og kostumer koster ikke så meget mere. Nogle temafester kræver ikke engang kostume, men snarere et kig i den gamle garderobe. En 80er-fest er klart et af de mere brugte temaer. Især når årgang 1960 og 1970 skal feste igennem. De fleste skal dog lige en slankekur igennem før de kan komme i deres cowboyjakke, Ball- og Lacoste trøjer eller hvem husker Le Coq Sportif. Håret skal også helst nå en hvis længde så det kan boppes op.

En temafest planlægning kræver tid

Det er en temafest der kræver god tid og tålmodighed. Men til gengæld er musikken i særklasse. Med hits fra Michael Jackson med Thriller, John Travolta dansetrin og replikker fra en vild pjækkedag, Ghostbusters og en masse andre ny-klassikere. 1980erne er det mest ombejlede årti. Erasure og Depeche Mode, U2 og Lionel Ritchie. Det er “we are the world” på speed, når man skal igennem hele musik repertoiret på en aften. Vi kommer nok heller ikke uden om QUEEN og Diana Ross – når det hele skal køres Upside Down og afsluttes med We are the champions.

Nye ideer til temafester

Det sidste nye må være fester med afstand og masser af sprit. Både til ganen og hænderne. Så et hospitalstema er ret oplagt. For her behøver du heller ikke at gøre meget. Håndspritten bliver hvor den er. I døren og på toilettet. Resten hældes i slush ice maskinen og så køre vi. Masker vil være klar og så er det bare at finde sin kittel og operationshandsker. For operationen starter kl. 20.00 med indtagelse af laks i hvidvin efterfulgt af rødvinsmarineret oksemørbrad efter fulgt af pærer og is i Grand Marnier. Det er noget der kan køle enhver virus ned. Samtidig vil det ikke skorte på patienter efter 23. Så er det jo godt at der er pladser nok på observationsstuen og ikke mindst på intensiv. Hvis man sagtens kan få sprit i sit drop og kunstigt åndedræt af de søde sygeplejersker. Hospitals-temafest efter Covid-19 er et kæmpehit og du har det hele ved hånden.

De sikre kort til temafest

Hvis det ikke er 80erfest eller corona-kaos-pilot fest, så er superhelte tema, Prins- og prinsessetema, 1970erfest eller popstjerne fest oplagte valg. Både når det gælder til en bødekassefest, et polterabend, mandeaften, pige hygge, firmafest eller afslutningsfest for fodboldklubben. Skal der fut i fejemøget kan man altid tage stødbånd. Så er man da sikker på at vågne lidt op fra sin indspritning på sofaen.

Seneste indslag