Prøv en bilferie

Har du ikke prøvet at være på bilferie før, er det da bare med at kaste dig ud i det. Det er en meget anderledes måde at rejse på, end hvis du plejer at flyve på ferie, men det har helt klart sine klare fordele, som du godt kan glæde dig til.

Se elefanter i Sri Lanka.

Kør lige derhen du vil

På en bilferie har du en frihed til at køre lige derhen, du vil. Så hvis du fx gerne vil München, Pamplona eller Cluj, er der fri mulighed til at gøre det. Du kan nemt komme til at holde ferie i områder, hvor der ikke er mange andre turister, fordi der ikke lige er en stor lufthavn i nærheden, som de kan flyve til.

Så er der nogle helt særlige steder i Europa, du ikke har oplevet før, er det da bare med at køre afsted og komme ud at se det.

Du kan nemt pakke alt det nødvendige

Når du skal ud at flyve, er du begrænset til at kun at pakke det, der lige kan være i din kuffert. Når du tager på bilferie derimod, kan du pakke alt det, du nu engang kan have i din bil.

På den måde behøver du ikke at begrænse dig, og det kan være befriende at kunne tage alt det med, som du har lyst til. Du skal ikke være bange for, at din bagage kommer til at overstige 20 kg, eller hvad der nu ellers er grænsen i et fly nu til dags.

Sørg for at bilen er klar til sådan en tur

Inden du tager afsted på bilferie, kan det være en god idé at lægge vejen forbi dit lokale værksted for lige at finde ud af, om din bil nu også er klar til at køre ud på de europæiske motorveje.

Det er jo bedre lige at få taget sådan noget på forhånd, så du ikke står midt på den tyske autobahn med et problem, du kunne have klaret hjemmefra. Så vær sikker på at din bil er i topform, inden du begiver dig ud på en lang køretur gennem Europa.

Find information om rejser til Sri Lanka her.

Seneste indslag