Undgå de søvnløse nætter og sats på afbudsrejser

(sponsoreret indhold)

Sommerferieplaner kan nemt give bekymringsrynker og dårlig nattesøvn. Når først vi får lagt hovedet på puden, begynder tankerne at rulle: “Åh vi skulle have bestilt for længe siden.” “Vil camping eller charter være det bedste for ungerne?” “Skulle man betale de 5000 kroner ekstra for det lidt større værelse?” Pludselig ringer vækkeuret.

Priserne gælder for hele kloden
Det kan være rigtig dyrt at tage på sommerferie. Det gælder uanset om man vil leje et sommerhus i en uge nær Sjællands Odde eller bevæge sig længere sydpå, enten med bil eller charterfly. Særligt hvis man vil rejse i industriferien, kan de skyhøje priser, hjemsøge dig hele natten.

Skal vi bestille i god tid eller vente?
Nogle mener at man ved at være ude i rigtig god tid, kan spare mange tusind kroner, men det er ikke alle, der kender sine ferieuger eller måske ved, hvilke destinationer, de har lyst til at besøge før ferien er begyndt.

Afbudsrejser kan spare dig for mange penge
Heldigvis er det slet ikke en dum idé at vente til sidste øjeblik. Afbudsrejser er en virkelig god mulighed for at spare store procenter på både rutefly og pakkerejser. De fleste større og mindre rejseselskaber har efterhånden en hel afdeling kun for afbudsrejser, så det kan være en god idé at kigge her, før du begynder at bruge rejseselskabernes søgeværktøjer.

Masser af rejser
Der er efterhånden mange, der afbestiller ferier i tide og utide. Det kan være på grund af sygdom, problemer med at få fri fra arbejdet eller endda på grund af uventede invitationer. Måske hænger det også sammen med, at det er blevet så nemt at logge ind, finde sin booking og trykke ‘annuller,’ og det har skabt et stort marked af rejser, for alle os, der gerne vil spare lidt ekstra.

Gør dig klar til at rejse!
Afbudsrejser er ikke ens betydende med at du skal være parat til at køre i lufthavnen, en time efter du har booket. Faktisk kan du finde afbudsrejser, der måske først begynder om én eller to måneder. Men fordelen ved at booke i sidste øjeblik er, at priserne falder jo tættere du kommer på afrejse. Hvis du ved at du fra i morgen har to ugers ferie, vinder du måske lidt ekstra ved allerede at gå i gang med at pakke nu.

Slip bekymringerne
Er du rigtig heldig finder du en afbudsrejser, der tilmed er all inclusive. Ind imellem kan man være heldig at finde en sådan rejse til det halve af, hvad den normalt ville koste. Så er det altså bare om at trykke ‘book,’ og så huske at nyde den uforstyrrede nattesøvn. Så er sommerferien i hus!

Seneste indslag