Investér dine penge i de rigtige aktier

Det er blevet mere populært end nogensinde før at investere sine penge i aktier. Da vi alle sad hjemme under coronakrisen, var der en hel masse, som valgte at læse op på aktiemarkedet – og med god grund. Man kan tjene rigtig mange penge på aktier, hvis man løber nogle risikoer og først og fremmest ved, hvor man skal lægge sine penge. Der kan også være risiko for, at man mister penge, hvis man sætter sine penge i de forkerte firmaer eller det forkerte brand. Derfor skal man altid først læse op på, hvordan aktiemarkedet fungerer, samt hvilke ting der rører sig lige nu på markedet, inden man investerer sine penge i noget. I denne korte artikel vil du få præsenteret et brand og et firma, som kun går en vej, og det er op – så hvis du leder efter et sted at investere dine penge, så kunne denne aktie være et godt bud.

Bæredygtigt tøj er fremtiden

Det er ingen hemmelighed, at klimaet og bæredygtighed er på dagsordenen mere end nogensinde før, og det kan man også se på aktiemarkedet. Folk flygter fra de aktier, som er dårlige for miljøet og strømmer i hobetal til de firmaer, som prøver at gøre en indsats for den grønne omstilling. Et af disse firmaer er tøjgiganten ASOS. Hvordan et firma driver sin forretning er vigtigt for, om firmaet er noget værd, og ASOS gør lige nu en stor indsats for at blive grønnere, hvilket også kan se på deres omsætning og deres aktiekurs – det kan du eksempelvis se mere om hos Aktieskole.

Kursen for en ASOS aktie er lige nu 2862$, hvilket faktisk er meget lavt. For cirka et halvt år siden var aktierne dobbelt så meget værd, men har på grund af forskellige årsager været faldet. Det ser dog ud til, at aktierne nu igen vil stige til deres gamle værdi, så det er nu, man skal investere, hvis man vil have det størst mulige udbytte. Faktisk var aktierne næsten 6000$ værd for blot 4 måneder siden, og vil med stor sandsynlighed stige til det samme igen, eftersom ASOS nye og grønne strategi i høj grad vil tiltrække investorer.

Man løber naturligvis altid en risiko når man investerer i aktier, men når man køber en kurs der er så stabil som en ASOS aktie, så er det svært at begå fejl, da firmaet er så stort og anerkendt, at det vil være svært at banke aktiekursen ud af kurs.

Seneste indslag