3 tips til at holde den fedeste fest

Har du snart fødselsdag, eller er der en anden vigtig begivenhed, som skal fejres? Måske, er det dig, som skal være vært for en stor fest, som du naturligvis gerne vil lave så uforglemmelig som muligt. Er du dog ikke vant til at være vært, så er det måske meget rart at få lidt inspiration med på vejen. Du kan eventuelt overveje at holde en temafest, for der er garanti for, at den nok skal blive uforglemmelig. Læs med her.  

1. Gatsby tema 

Du har sikkert set ’The Great Gatsby’ på film, eller om ikke andet hørt om den. Hvorfor ikke lave festen til en mindeværdig en af slagsen, med dette tema. Med den fine look fra omkring 100 år siden, kan det kun blive en god fest. Fjer, pailletter, og andet fra 1920’erne, er med til at skabe det perfekte look. Prøv eventuelt at søge mere inspiration online om, hvordan du man holde en fest med Gatsby-temaet.  

2. Sportsfesten 

Det behøver ikke være en stor fødselsdagsfest som bliver holdt i denne forbindelse. En fest dedikeret til sport, kan selvfølgelig holdes hele året rundt. Har du en weekend, hvor du ikke lige har nogle planer, kan du jo invitere vennerne over til en omgang fodbold på tv, med god mad, kolde drinks og masser af lækre snacks.  

3. Temafest fra andre lande 

Hvorfor ikke bringe lidt udenlandsstemning til festen? Du kan eksempelvis holde Mexicansk fest, hvor maden, pynten og udklædningen, skal have relation til landet. Det kunne også være Oktoberfest-tema, afterski eller noget helt andet. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser her. Brug gerne lidt tid på at finde mere info online, også på hvilken type mad og drinks, du eventuelt kan servere til festen. Udklædnings og temafester er virkelig noget, man husker igennem livet.  

Seneste indslag