Indslags ideer til din tosproget bryllupsfest

Du er forelsket, og alt virker til at være perfekt. I bliver forlovet, I planlægger brylluppet, men indser pludselig ingen af jeres familier taler det samme sprog. Man kan selvfølgelig overveje at holde brylluppet på engelsk, men hvad med bedstemor der ikke taler engelsk? Denne artikel giver dig et lille skub i den rigtige retning.

PlayStation går aldrig galt

Alle ved hvordan man spiller PlayStation spil, og hvis ikke man ved det, så er det nemt at lære. Hvis man ikke vil købe kontrollere til hele selskabet, så kan man leje en ekstern controller. Man kan også spørge sit selskab om at tage alle deres brætspil med, da mange brætspil ikke behøver et sprog. Desuden så kan I lave konkurrencer, hvor I for eksempel laver en quiz med forskellige spørgsmål om jeres forhold, og den der får flest spørgsmål rigtige får en flaske vin.

Bryllupstaler med billeder og stikord

Det kan godt virke lidt langtrukkent for nogle gæster, hvis de skal lytte til en tale i 10 minutter på et sprog de ikke forstår, så forslå dine nærmeste gæster at lave et PowerPoint med noter og billeder, så de internationale gæster kan følge lidt med. Dette kan skabe et rigtig godt miljø, hvor alle føler sig velkommen.

Fortæl jeres DJ at der skal være sange fra begge lande

En rigtig fest skal have de sange man bedst kan lide, og dette gælder selvfølgelig også for alle dine internationale gæster. Derfor kan det være en rigtig god ide at inkludere populære sange fra begge lande. Dette gælder selvfølgelig også hvis I selv laver en playliste, eller hvis I har et band der spiller i baggrunden. Sange man kender, kan virkelig få en ud- og danse på gulvet, og med det sagt kan man også overveje, om I skal have en karaoke maskine til brylluppet – da musik virkelig kan føre folk sammen.

Inkluder både bryllupstraditioner fra det ene og det andet land

Der kan være vidt forskellige traditioner i forskellige lande, og selvom I måske ikke selv er store på traditioner, så kan det måske få gæsterne til at smile, især hvis de ser noget hjemmeligt i et fremmed land. Det er selvfølgelig jeres bryllup, og I skal gøre det I selv synes er det rigtige, og selvom ikke alt er perfekt, eller at alle forstår hinanden, så er det vigtigste at I har det sjovt.

Seneste indslag