Deltag i spillet om reservedele til biler

Hvis du har en ældre bil, der mangler reservedele, så kan det være lidt af et spil at finde frem til dem. Nye dele til biler registreres, men brugte dele, fra en bil, der skal hugges op, kan let forsvinde ud i glemslen, hvis ikke nogen stager sig af at registrere dem og sætte dem ind i et system, hvor det er muligt for interesserede at finde dem. Her er nettet en kæmpe hjælp, og nye tiltag gør det i dag muligt at finde rigtigt mange reservedele til biler, som ellers var udgået fra markedet. 

Hvis man skal udskifte et instrumentbræt i en ældre bil, så kan man faktisk gå på nettet og finde et instrumentbræt, der fungerer upåklageligt, fra en ophugget bil, hvor man har efterset den for brugbare reservedele, inden man ophuggede den. Det er virkelig smart. Der er gode miljømæssige perspektiver i dette system og bestemt også økonomiske, for det kan redde mange bilejere fra at skulle ud at købe ny bil, blot fordi en reservedel var stået af. 

En hjemmeside med det hele 

Hos autoparts24.dk har man samlet det hele på en markedsplads for reservedele og ophuggere. Man kan sig at dette er et netværk, hvor man får samlet alle reservedele fra ophuggere i hele Europa i en og samme portal, hvor der også er ophuggere at finde, som dyrker denne form for genbrug. Det giver god mening at opsøge dette, også set fra et miljømæssigt perspektiv. 

En cyklus for biler 

De biler, der skal skrottes og hugges op, får mulighed for at optræde som en slags organdonere for andre bile, som stadig kan holdes kørende, hvis bare de får en livsvigtig reservedel indopereret. Med en portal, der omslutter hele dette marked, har man adgang til mange fine ting til genbrug. 

Seneste indslag