Derfor skal du benytte skihjelm når du står på ski

Der er mange risici forbundet ved at stå på ski, da et mindre uheldigt fald eller sammenstød, kan føre til fatale skader. Grundet denne større sandsynlighed for skader, bør man sørge for at beskytte sig selv bedst muligt, og dermed minimere risikoen i tilfælde af at et uheld skulle opstå. I denne sammenhæng kommer en skihjelm ind i billedet, da den er enhver skiløbers mest uundværlige udstyr. 

Hovedet er et af de mest udsatte områder hvad angår skader, da et hårdt fald, nemt kan slå kraniet i stykker og påvirke visse punkter i hjernen. Derfor anbefales det, ligesom når man cykler, at man også bærer hjelm når man står på ski. Her kan læse meget mere om skihjelmens værdifulde funktioner. 

Påkrævet ved lov flere steder 

Grundet den seneste års opdagelse af skihjelmens effektivitet, har flere skisportssteder nu også sat stærkt ind, og sat det som et lovkrav at skiløbere skal bære hjelm. Dette er for at undgå antallet af skiskader, og samtidig gør det til en mere sikker og behagelig oplevelse af skulle stå på ski.  

Bærer du en skihjelm, vil den hårde skal, skabe en mere modstandsdygtig overfalde, hvorved at man oftest kun vil mærke et mindre slag i tilfælde af et fald. Derudover hjælper den med at holde kropstemparaturen omkring hovedet så du undgår eventuelle forfrysninger. 

Find en matchende skihjelm 

Det behøves ikke være en ærgerlig oplevelse at skulle bære skihjelm eller anses som kikset, da skihjelme i dag findes i mange forskellige modeller, farver og designs. Se det derfor fra en positiv side, at denne skihjelm udover at beskytte dig, også kan være med til at fuldføre dit outfit. Vælg din yndlingsfarve og en pasform der passer dig, og bevæg dig trygt slalom ned at de mange pister. 

Seneste indslag