Byd efteråret velkommen med en simregryde

Langt om længe er efteråret ved at melde sin ankomst. Når blæsten får rigtig fat, og træerne står nøgne udenfor, så er det på tide at trække ind i varmen, og lave en rygende hot simregryde. Her finder du inspiration til en rygende varm aften i godt selskab.

Når mørket indtager store dele af døgnets timer, så er det vigtigere end nogensinde, at vi finder nogen at varme os på. En kold efterårsaften er derfor en oplagt mulighed for at inviterer vennerne over på en lækker simregryde. Hvis du sørger for at servere et glas krydret rødvin ved siden af, så er alt lagt an til en hyggelig aften.

Sådan laver du en god simregryde

Det vigtigste af alt, når du skal lave en lækker simregryde, er at have tid til det. En simregryde skal, som ordet så fint beskriver, nemlig simre. Og den skal gerne simre i flere timer, for at blive så god som mulig. En anden vigtig ting er, at du ikke går på kompromis med råvarerne. Sørg for at købe gode økologiske grøntsager, samt kvalitetskød fra slagteren.

Når du har alle ingredienserne i hus, så skal du ikke være nærig med krydderierne. En simregryde skal meget gerne smage af noget. Invitere gerne gæsterne til at komme tidlig, sådan at I virkelig kan nyde duften af den simrende gryde, inden den langt om længe er klar til at spises.

Du finder flere gode opskrifter på simregryder online. Et godt bud til de koldeste efterårsaftener er en stærkt chili oksekødsgryde. Brug masser af hvidløg, løg og chili, brug flere forskellige slags krydderier, som spidskommen og oregano, og fyld på med rodfrugter og lækkert oksekød. Når det hele er bikset sammen, så kan simregryden passe sig selv i nogen timer.

Man kan næsten ikke lave for meget simregyde. Ofte spiser ens gæster mere end det man troede var mulig, og hvis du er så heldig at der er rester, så kan du simpelthen fryse det ned, til en travl hverdag.

Nyd efteråret i godt selskab

Hvis du ikke har brugt sommeren på at score en ny date, så kan det være du skal bruge de sidste lyse aftener på at udforske datingmarkedet. Det kunne jo være hyggeligt at have en speciel person at dele simregryden med. Du kan starte ud med en uskyldig chat med andre mænd, for at se om der dukker noget spændende op. En anden mulighed er at gå ind på mand søger mand på scor.dk.

Uanset om det er en date, du vil invitere hjem på et efterårsmåltid, eller om du skal glæde dine venner med et velsmagende måltid, så vil en simregryde helt sikkert varme jer alle sammen, på en af de koldeste aftener.

Seneste indslag