5 gode bud på gaveideer til 16 års fødselsdag (ham)

Det er ikke altid nemt at finde på gode gaveideer til en teenager. Lad os se nærmere på, hvad du kan give en teenagedreng i gave til sin 16 års fødselsdag.

De amerikanske traditioner har det med at snige sig ind alle vegne, således også traditionen omkring ’ Sweet Sixteen’. Det er efterhånden blevet en stor event herhjemme at fylde seksten år – og derfor skal du selvfølgelig også finde den helt perfekte gave til din store teenagedreng. Her kommer vi med fem gode bud til, hvad du kan give teenageren, der har alt.

Fem gode gavebud til en 16 års fødselsdag

Vi har set masser amerikanske film, hvor fødselsdagen ’Sweet Sixteen’ bliver fejret med store og prægtige fester. Typisk fordi, at man i USA lovligt kan køre bil, når man fylder 16 år. Traditionen med 16 års fødselsdagsfester eksisterer også i f.eks. Canada. Ofte kan der være forskellige traditioner forbundet med festen, så som en kirkelig ceremoni. Herhjemme har det traditionelt set været 18 år, der har skabt store fester, da man så er myndig og kan stemme og tage kørekort. Men som med så meget andet amerikansk, så har det traditionsrige event også sneget ind herhjemme. Find den perfekte gave til teenagedrengen, der fylder 16 år – Få Gaveideer hos Gavejagt.dk:

  • Find en lækker dagcreme og T-shirt i god kvalitet
  • En skøn aftershave og en performance skjorte
  • Et lækkert og klassisk ur
  • Fiskegrej eller sporttøj
  • Et godt Playstation spil

Til den gamer-interesserede teenager

Hvis du som så mange andre teenageforældre har en gamer-interesseret teenager, så ved du også, at det er med at være oppe på beatet, når det kommer til de nyeste spilkonsoler, computere med to skærme og den helt rette gamerstol.

Sidste år udkom den nyeste model af Playstation. Den er nu nået op på hele fem udgaver. Og hedder således PS5. Og de er ikke helt billige. Du kan se mere om PS5 pris via dette link. Men du kan godt regne med, at de ligger i omegnen af 7.000 kroner.

Gå sammen om gaverne, når de er dyre

Hvis din teenager ønsker sig en PS5, så kan det være, at I skulle gå flere sammen om at give den. Ellers kan sådan en investering vidst slå bunden ud af de fleste børnefamiliers budget. I kan også lave en aftale om, at han selv skal spare halvdelen op og så får han den anden halvdel i gave. På den måde lærer du også den unge om værdien af arbejde og det at spare op til noget, som man virkelig gerne vil have. Og det er jo ikke dårlig lærdom at have med i rygsækken.

Hvis teenageren ønsker sig elektronik

Hvis din teenager ønsker en ny telefon, en bærbar eller en spilkonsol, så kan det altså også være fornuftigt at gå efter second hand. På den måde gør I også noget godt for den grønne livsstil og genanvendelighed. Det er godt for miljøet og vores alle samens velfærd.

Seneste indslag